Denne kategori indeholder produkter med 2 g protein eller mindre.
Underkategorier
Vægt: 200g. (4 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Vi anbefaler, at du luner brødet på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 200 g. (2 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 300g. skiveskåret(min. 10 skiver) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 300g.skiveskåret (min. 10 skiver) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan nedfryses efter kort optøning) -Bør opbevares ved min.-12gr, for lang holdbarhed Vi anbefaler, at du luner brødet på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 310 g.skiveskåret (min.10 skiver) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 100 g.(2 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan nedfryses efter kort optøning) Rundstykkerne kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 100 g.(2 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Rundstykkerne kan med fordel lunes på brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 100 g. (2 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Rundstykkerne kan med fordel lunes på brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 125 g. (2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan nedfryses efter kort optøning) Rundstykkerne kan med fordel lunes på en brødrester eller varmes i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 100 g. (2 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan nedfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 min.
Vægt: 150 g.(2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan nedfryses efter kort optøning) Man med fordel lunes på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader 2-3 minutter.
Vægt: 450 g. (1 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 180 g.(1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl. Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 250 g. (2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 105 g. (1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 140 g. (2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning)
Vægt: 230 g.(2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 250 g.(2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 120 g. (2 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan nedfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt 125 g.(5 stk.) Opbevaring: Stuetemperatur Kan med fordel lunes på en brødrister med bunden i vejret. Hvis de varmes for hårdt og længe, trækker fedtstoffet ud af tarteletten, og den bliver sej og hård og gummiagtig.
Vægt: 120g. (1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning)
Vægt: 95 g. (1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200g grader i 2-3 minutter.
Vægt: 250g. (5 stk) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 150 g.(1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Pizzaen er forbagt - Tilføj din favorit topping Bages ved 200 grader i 5-10 minutter eller til osten er smeltet
Vægt: 250 g.(1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Pizzaen er forbagt - Tilføj din favorit topping Bages ved 299 grader i 5-10 minutter eller til osten er smeltet.
Vægt: 250 g.(1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning)
Vægt: 110 g. (1 stk.) Opbevaring: Bedst på frost eller 4-5 dage på køl (Kan genfryses efter kort optøning) Kan med fordel lunes på en brødrister eller i ovn ved 200 grader i 2-3 minutter.
Vægt: 400 / 750 g. Opbevaring: Tørt Kan bruges til at bage lyse boller, baguette, pølsehorn, franskbrød mm. Tryk på varenavn eller billede for at vælge størrelse og opskrift
Vægt: 400 / 750 g. Opbevaring: Tørt Kan bruges til at bage lyse muffins, drømmekage mm. Tryk på varenavn eller billede for at vælge størrelse og opskrift
Vægt: 60 g. Opbevaring: Tørt Loppefrøskallerne kan bruges til bagning, bl.a. sammen med bagerens glutenfri melmix. Loppefrøskallerne øger strukturen i brødet og giver en bedre konsistens med det høje fiberindhold, som har en masse fordele for mave-tarmsystemet.
Vægt: 150 g. Opbevaring: Tørt Kan bruges til at pynte hjemmebagte kager.
Vægt: 150 g. Opbevaring: Tørt Kan bruges til at pynte hjemmebagte kager, bl.a. romkugler.