Nyheder

Tilbud

Sete varer

Nyhed Bag selv Jødekager naturlig glutenfri Forstør

Bag selv Jødekager naturlig glutenfri

8-915

-

300 g.

Opbevaring: -12gr, for lang holdbarhed
kan genfryses efter kort optøning.

skæres i skiver drysses med kanelsukker og bages
ved 200 gr. til pænt gyldne, ca- 7-10 min- afkøles
og puttes i tætsluttet dåse- kan holde sig i min. 6 md.

(Finsk brød) kan også drysses med perlesukker
(Vanilje kranse) trilles tynd og formes som en krans
Drysses med ekstra vaniljesukker

Flere detaljer

25,00 kr

Betalingskort
Betalingskort

Ingrediensliste

Naturlig glutenfri melmix (kartoffelstivelse,
majsstivelse, tapioca stivelse, æggehvidepulver,
psyllum, soyalicithin, risstivelse, naturlig bourbon
vanilla, naturlig lemon farve,), fedtstof (vegetabilsk),
sukker, past.æg, vanilje (sukker, kartoffelstivelse,
naturlig vanilla, aromastoffer), bagepulver, kanel(cassia)

Næringsindhold pr. 100 g.
--------------------------------------------------------------------------
Energi, 1906 kj / 456 Kcal
Fedt, total 26 g,
-heraf Mætte 9,7 g
Kulhydrat, total 54 g,
-heraf sukker 21 g
Kostfibre 1,8 g,
Proteiner, total 2,6 g,
Salt 0,39 g



20 andre produkter i den samme kategori: