Hasseris bageri har været i gang med udvikling af glutenfri produkter siden 2006. Vi har i de forløbne år prøvebagt og tilpasset vores produkter som vi ind til videre har solgt fra egen butik.

I 2013 åbnede vi vores glutenfri bageri i Storvorde, hvor vi udelukket producerer glutenfri produkter.

Nogluten.dk har et sortiment på ca. 120 produkter som vi nu kan producere i større mængder således at vi er i stand at kunne levere til offentlige samt private kunder og er i stand til at distribuere produkterne over hele landet.

Vi er i dag Danmarks største producent af glutenfri produkter, og har fået opbygget en konstant voksende kæde af samarbejdspartnere som som hver især sælger et udsnit af vores produkter. Liste over samarbejdspartnere kan ses andet sted på vores hjemmeside under butikker.

 Nogluten.dk finder det vigtigt at leve op til og være på fortrin med fødevare ministeriets lovkrav om produktion at glutenfrie produkter. Vi bestræber os meget på at gøre vores hjemmeside så brugervenlig og overskuelig som muligt og derved sikre en hurtig og sikker betjening.
I Nogluten.dk vil al korrespondance foregå pr. E-mail og alle skal kunne forvente svar inden for 24 timer i åbningstiden.

Vi bestræber os på at levere et højt service niveau hvor kunden altid er i centrum. Vi er altid interesseret i at give og få gode råd og ideèr fra vores kunder, så hold jer ikke tilbage med at kontakte os. Man kan desuden følge os på vores facebook nogluten.dk hvor vi håber på en high five fra jer.

 mvh.

nogluten.dk