Nogluten ApS

Hos Nogluten er gluten- og laktosefri brød og kage vores speciale. Vores glutenfri bageri ligger i Storvorde, hvor vi udelukkende producerer og distribuerer velsmagende glutenfri bagværk. Vi startede i 2006 med formålet om at skabe et brød- og kagesortiment til folk med cøliaki, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi har siden da udarbejdet glutenfrie brødprodukter fra frost til bagerier, helsekostbutikker, løvbjergkædens butikker, sygehuse, restauranter, caféer, pizzeriaer og hoteller i hele Danmark.

En af Danmarks største producenter af glutenfri produkter  

Vi er i dag en af Danmarks største producenter af glutenfri produkter med et sortiment på 120 produkter, som vi nu kan producere i større mængder, således vi er i stand til at kunne levere til alle størrelser offentlige samt private kunder landet over. Vi har over tid opbygget en konstant voksende kæde af samarbejdspartnere, som hver især sælger et udsnit af vores produkter. Det er en særlig kunstart at bage glutenfrie produkter – der både ser godt ud og smager godt, men med høj faglighed og ægte håndværk er dette lykkedes for os. 

Alle med cøliaki har også ret til velsmagende brød og kage 

Alle vores produkter er bagt ved hjælp af traditionelt håndværk med fokus på høj kvalitet og bevarelse af smagen, selvom de bages uden gluten. Alle vores produkter er glutenfri, derudover er langt de fleste mælkefri - nogle er helt hvede og mælkefri og nogle er tilligemed veganske. Vi tilsætter ikke mælk i vores varer, og vores melproducent producerer mel på eget anlæg. Vores mantra er ”du skal ikke kunne smage forskel” og hvis du spørger os, kan man ikke smage forskel – vi synes endda, at vores glutenfrie produkter smager bedre end produkter med gluten.