Handelsbetingelser 

NO Gluten Bakery ApS

Anpartsselskab

Vandværksvej 1

9280 Storvorde

Tlf. 72 108 108 (06:00-13:00)

Mail: mail@nogluten.dk

Etableret år 2022

Dette er de generelle handelsbetingelser for Nogluten.dk, som altid er gældende for samhandel med Nogluten.dk, hvis ikke andet er aftalt.

 

Betaling

Alle betalinger på Nogluten foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af NET (PBS)- Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun NETS der kan læse informationerne. Nogluten har ingen rettigheder hertil. Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

Tryg og sikker nethandel. Du er sikret mod misbrug. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter krypteret SSL i sit betalingssystem.Persondatapolitik 

Ingen personlige oplysninger der registreres på nogluten.dk bliver videregivet, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige i NO Glutens egen database, hvor oplysningerne vil blive forhandlet fortroligt. Du kan når som helst bede os om at fjerne dine 
oplysninger eller fjerne dig fra mailinglisten.

Ved køb udbeder vi os navn og adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos Nogluten og transmitteres og lagres elektronisk i krypteret form. Vores butik har jf. regnskabsloven pligt til gemme oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Du har altid mulighed for at få indsigt og gøre indsigelse mod vores registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares passwordsbeskyttet.

 

Leveringsbetingelser og fragt i Danmark

Ved afhentning i vores egen butik i Storvorde er der ingen fragt og leveringsgebyr. Vi sender en sms (såfremt du opgiver dit mobilnummer) eller sender en mail, når varen er klar til afhentning. Husk at medbringe dit ordrenr. "bestilling seddel” som vil fungere som kvittering.

-      Levering til privat adresse er der en fragtpris der starter ved 45 kr. Denne pris er inkl. Energi og olie tillæg

-      Levering til erhvervskunder, fødevarelevering leveres fragtfri ved køb for mere end 6000,00 ex. moms 

-      Frost levering dør til dør sendes i henhold til erhvervsaftale med extern transportør.

 

Leveringstid
Nogluten bestræber sig på at levere varerne fra dag til dag ved afhentning i vores egen butik. Bestilling inden søndag kl. 18:00 sendes fra os Mandag til  torsdag i ugen efter (medmindre andet er aftalt)


Så snart din bestilling afsendes til Nogluten modtager du en mail med bekræftelse på at vi har modtaget ordrenNår vi har sent din pakke, modtager du en mail med Track and trace kode, hvor du kan følge pakken - lige fra hvornår den forlader pakkeriet hos os og til den er på vej til dig.

 

Leveringsbetingelser og fragt i udlandet

-      For de skandinaviske lande kan du vælge mellem GLS og PostNord

-       For alle andre lande bruger vi Postnord som transportør. 

-      Priserne starter fra 120,00 kr. (Pris og leveringstid varierer fra land til land)

Fortrydelsesret og returnering

Der er ingen fortrydelse ret ved køb af fødevarer, dvs. man ikke kan sende sine varer retur. Modtager du et beskadiget produkt fra Nogluten, bedes du straks sende en indsigelse medfoto af produktet til ordre@nogluten.dk, som vil behandle din indsigelse efter gældende fastsatte regler for handel med fødevare.